Adatvédelmi nyilatkozat

A regisztrálók adataik megadásával ingyenesen a www.e-benchmark.hu, www.e-benchmark.eu üzleti paneljének tagjává válnak.
 
Az adatkezelés célja, hogy a regisztrálók adatait tároljuk, és a megadott információk alapján kutatásokban való részvételre felkérő ajánlatokat küldjünk. A regisztrált paneltag a regisztrációt követően bármikor kérheti adatai további felhasználásának megszüntetését, ezt  e-mailen bármikor jelezheti, és ez esetben adatait azonnal töröljük.
 
A regisztráló adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a kutatásokra invitáló üzenetekkel e-mailben, telefonon, faxon, levélben, SMS-ben, vagy MMS-ben is megkereshető legyen.
 
Az online (CAWI) adatfelvételi módszerrel gyűjtött személyes adatokat már a kérdezés során a kutatási információktól elkülönítve kezeli, és jelszóval védetten tárolja.
 
Az adatfelvevő információ-feldolgozás céljából jogosult arra, hogy kutatási információkat adjon át a kutatás, felmérés megrendelőjének oly módon, hogy az információ-feldolgozás során az információk az érintett személy személyes adataival nem azonosíthatók.
 
Az egyes konkrét kutatások publikált kutatási eredményei az érintett azonosítására alkalmas adatot vagy az érintett személyére vonatkozó következtetést nem tartalmaznak.
 
A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük. Adatokat harmadik személynek nem adunk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek.
 
Az e-benchmark.hu és az e-benchmark.eu on-line kérdőív portál adatkezelője és adatfeldolgozója a Soft-Auditor Kft. - 1096 Budapest, Haller u. 40.
 
Ha bármilyen kérdése van, kérem, forduljon hozzánk bizalommal.
Címkék: