A cég

A cégről
A Soft-Auditor Kft. a www.e-benchmark.hu oldal üzemeltetőjét 1991-ben alapították, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat. Az on-line piackutatással (CAWI) 2008-tól foglalkozik, ezen a területen főként társadalom- és gazdaságtudományi kutatásokkal foglalkozott. A marketingkutatásai három fő területe a következő: Fogyasztói elégedettség felmérés, piackutatás és új fejlesztési elképzelése előzetes tesztelése.

Küldetés

A Soft-Auditor Kft. a rendszerváltást követően jött létre. Már a kezdetektől fontosnak tartotta, hogy a tevékenysége szerves részeként kezelje a állandó megújulást, mind technológiai eszközeink és szolgáltatásaink fejlesztésében, mind pedig új üzleti lehetőségeink feltárásában.

Célunk, hogy teljes körű piackutatási szolgáltatásainkkal támogassuk Ügyfeleink marketingstratégiai döntéseit és az közösen feltárt információkkal előrébb elősegítsük a vállalatokat a fogyasztók megszerzéséért és megtartásáért folytatott versenyben.

Stratégia

A cégünk stratégiáját az alábbi alapelv határozza meg:

Proaktív hozzáállás
Az idők során felhalmozott tapasztalatink alapján igyekszünk az ügyfél igényei elé menni, ezzel is elősegítve azt, hogy egy „tapasztalatlan” megbízó is maximálisan tudjon profitálni az együttműködésünkből.

Segítőkészség
Cégünk a lehetőségeihez mérten a kutatás, felmérésekhez nem kimondottan kapcsolódó tevékenységek megszervezésében és megvalósításában is segítséget nyújt.

Megfizethető szolgáltatás nyújtása
Az e-benchmark.hu minden erőfeszítést megtesz, hogy a piac- és marketingkutatások megfizethetőek legyenek a magyarországi kkv-k (kis- és közép vállalatok) számára is.

Innováció
Cégünk a legkorszerűbb szoftver és hardver technológiákat alkalmazza a kutatásai során. Munkatársaink szakmai fejlődését elvárjuk és támogatjuk is.

Titoktartás, adatbiztonság

Szigorúan vesszük és betartjuk az adatkezelés és feldolgozási folyamataink során a birtokunkba kerülő információk törvényes előírásoknak megfelelő védelmét.

Adatkezelési nyilvántartási szám: 02437-0001

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek.

CSR tevékenység

Cégünk érzi a társadalmi felelősség vállalás fontosságát, és szükségességét, ezért több társadalomtudományi kutatást segítünk.

Több civil szervezetet támogatunk, 2008 évtől az egyik kiemelt támogatói vagyunk a LifeLong Learning Magyaroszág Alapítványnak.

Címkék: